Jun 4, 2009

Mata hati telinga


Akhirnya aku berjaya mendapat album latest dari Maliq & d'essentials. Terima kasih tak terkira besarnya kepada Mas Pohjee yang berjaya menjumpa CD ini di Bandung. Makasih ya mas.

Aku sebelum ni dapat dengar 2 lagu je dari myspace dorang dan kalau korang ingat aku ada posting 1st single dorang nya video clip. Check sini. I love the first single. Seperti yang aku tulis dalam post tu, lagu tu memang manis.

Total lagu dalam album ni hanya 6 lagu. Agak kecewa gak la. Tapi takpe. Aku pasang. Aku layan. Aku cuba layan. Aku cuba layan lagi. Dayem. Kurang menarik album ini. Bak kata Peah "kurang? Memang tak best langsung Pee!!". Aku mungkin setuju. Aku agak kecewa dengan album ini. 5 lagu yang agak forgettable dan hanya 1 lagu yang aku suka. 6 songs not considered an album to me. I will say this is only an EP. I hope better music will come from them in the future.

Aku tetap support kamu donk! Dont worry! :D

P/S : I love the cd packaging though!!

Labels: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

You can certainly see your expertise within the work you write.
The world hopes for more passionate writers like you who aren't afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

Here is my blog; クロエ ハンドバッグ

April 26, 2013 at 7:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

What's Happening i'm new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and
it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other users
like its helped me. Great job.

My webpage - miu miu 新作

April 28, 2013 at 3:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar
one and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
If so how do you stop it, any plugin or anything
you can suggest? I get so much lately it's driving me mad so any help is very much appreciated.

Also visit my blog :: トリーバーチ靴

May 18, 2013 at 12:53 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home